DOMAINE DE LA CHAPELLE

The Goat 🐐

Gelegen in het hart van de appellatie Pouilly-Fuissé, in het historische gehucht Pouilly, strekt het landgoed zich uit over 7,65 ha. Ook als u ook maar 1 keer in de Zuid-Bourgogne bent geweest dan is de kans groot dat u een keer hebt gegeten bij La Courtille de Solutré 👨‍🍳 waar steevast de wijnen van Pascal Rollet en zijn Domaine de la Chapelle de meest gezochte wijnen op de wijnkaart zijn. Pascal 🤠 is ondanks zijn faam altijd heel gewoon gebleven en is nooit te beroerd om ons iets te laten proeven als hij niet in de wijngaarden staat te werken. Het beste visitekaartje van de Sud-Bourgogne is hun 1er Cru Pouilly-Fuissé Monopole Clos de la Chapelle met haar kenmerkende zuidelijke Chardonnay heupen en oneindige hoeveelheid aan zonnestralen in het glas.🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *