AURORE BACHELET

Girl-Power Micro Vigneronne

Aurore Bachelet is een jonge wijnmaakster en de dochter van de bekende wijnmaker Vincent Bachelet uit Chassagne. Na het afronden van haar studie bedrijfskunde en het opdoen van ervaring tijdens verschillende stages in het buitenland, besloot Aurore terug te keren naar haar Bourgondische roots.

Ze volgde een opleiding in wijnmaken en oenologie en werkte vijf jaar lang naast haar vader Vincent. In die tijd richtte ze zich ook op het ontwikkelen van haar eigen wijngaard en vrouwelijke signatuur in dorpen als Maranges, Meursault, Chassagne, Saint-Aubin en Santenay.

Voorlopig mogen wij haar een Micro Vigneronne noemen gezien de kleine schaal van produceren. Zeer exclusief dus! Bourgogne kennende kunnen haar wijnen binnen een paar jaar al onbetaalbaar worden! Doe er nu je voordeel mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *